Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno

Suroviny

máslo 250 g
kokos 120 g
moučkový cukr 250 g
vanilkový cukr 1 ks
mandle
loupané
voda 1
sušené mléko 250 g

Vanilkový cukr+ cukr moučka dáme do mísy, přidáme máslo a vodu. Směs rozpustíme ve vodní lázni. Směs necháme vychladit na pokojovou teplotu a přidáme postupně sušené mléko a strouhaný kokos.
Vzniklou hmotu dáme na 2-3 hodiny do ledničky ztuhnout.

Poté vytvoříme kuličky, kdy do každé zabalíme mandli. Hotové kuličky obalíme v kokosu a necháme v chladu ztuhnout.

Autor: Barucha

Apetit magazín

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?
  • Novinky a zajímavosti

Není kebab jako döner kebab: Kde se vzal a jak si ho připravit doma?

Döner kebab je pokrm původem z Turecka, který si zamiloval téměř celý svět. I u nás se těší velké popularitě, a to nejen v čase oběda či večeře. Je také oblíbenou noční svačinou po cestě z večírku. Víte, jak se k nám kebab dostal a kde si...
Komerční sdělení
Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!
  • Koktejl

Tajemství nejlepších džemů a omáček? Tradice plná ovoce!

Poctivé džemy, které vznikly z čerstvého ovoce uzrálého v nedotknuté přírodě Tyrolských Alp, anebo třeba omáčka z nejchutnějších brusinek světa. Taky jste právě dostali chuť osladit si život? My vás nalákáme ještě víc... ...

Obchod Apetit