Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rajčatový chlebíček
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 20 minut Velmi snadné 12

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1623 kcal
Bílkoviny 30 g
Sacharidy 352 g
Tuky 6 g
Vláknina 13 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vychutnejte si s přáteli famózní chlebíček s klasickou kombinací italských barev!

Související recepty

Suroviny

dýňová bulka
rajčata cherry 1 bal
bazalka svazek
čerstvá
olivový olej
sůl
pepř
hoblinky

Postup

1

Dýňové bulky rozpulte a potřete tenkou vrstvou másla. Rajčátka nakrájejte na plátky, část lístků bazalky otrhejte a nasekejte nadrobno, pak je smíchejte s rajčátky, osolte, opepřete a zakápněte olejem.

2

Směs navrstvěte na chleby a ozdobte zbylou bazalkou a hoblinkami parmazánu. Pokud jste milovníci pesta, použijte ho místo másla – chlebíček bude ostřejší, ale rajčátka získají ten správný šmrnc. Ideální k bílému vínu!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/1

Apetit magazín