0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
2.8 / 5. Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1125 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 45 g
Tuky 100 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Salát je nezvykle kyselý, ale výborně doplňuje jemný aspik. Chcete-li jíst salát samotný, použijte množství oleje a octa podle své chuti.

Suroviny

200 g
třešňová rajčátka na čtvrtky
šalotka 4 ks
nadrobno
ocet 100 ml
sůl
pepř
čerstvě mletý
slunečnicový olej 100 ml
petrželka 1 svazek
nadrobno

Nakrájená rajčátka promíchejte se šalotkou a octem, osolte, opepřete a na závěr přilijte olej. Promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Těsně před podáváním posypte petrželkou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/12

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit