Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Rajčatový salát

Salát je nezvykle kyselý, ale výborně doplňuje jemný aspik. Chcete-li jíst salát samotný, použijte množství oleje a octa podle své chuti.

Vydání: 2013/12
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Salát Česká

Ingredience

    • 200 g třešňových rajčátek, nakrájených na čtvrtky
    • 4 šalotky, nakrájené nadrobno
    • 100 ml octa
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 100 ml slunečnicového oleje
    • malý svazek petrželky, nasekané nadrobno

Příprava jídla

Nakrájená rajčátka promíchejte se šalotkou a octem, osolte, opepřete a na závěr přilijte olej. Promíchejte a podle chuti osolte a opepřete. Těsně před podáváním posypte petrželkou.

Kapr v aspiku

„Když jsem byl malý, připravovala moje mamka kapra v aspiku každé Vánoce jako předkrm na štědrovečerní večeři. Já ho...
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

40 skvělých salátů

Lehké saláty

Přidat komentář