Sladkokyselá rebarbora, šťavnaté hrušky a nadýchané kynuté těsto – kombinace, která zní jako léto na plechu. Tahle domácí buchta spojuje svěží ovocné chutě s poctivým těstem, které krásně voní po másle a vanilce. Rebarborovo-hrušková kynutá buchta je ideální ke kávě, na piknik i jako milé nedělní pokušení.
Suroviny
Pro 8-10 osob
Suroviny
Pro 8-10 osob
Na těsto
Na náplň
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 450.13 kcal
- Bílkoviny 8.88 g
- Sacharidy 68 g
- Tuky 14.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/5
Užijte si s květnovým Apetitem jedno z nejkrásnějších období v roce. Uspořádejte s námi pro své blízké hostinu pod širým nebem, kde zkrátka jídlo chutná nejlépe. V menu by neměla chybět májová brynza i první úroda čerstvé zeleniny i ovoce – chřest, špenát, jarní cibulka, rebarbora, ředkvičky, jahody... Připravte si pestré saláty plné rozmanitých chutí i barev a podlehněte kouzlu snadné přípravy masových kuliček z trouby. Mamince upečte za vždy otevřenou náruč k svátku dechberoucí dezert. Taťána Shamma vás naučí pohlížet zcela jinak na stravování bez masa, Hana Šindelářová vám prozradí vše, co jste chtěli vědět o zavařování, Anička Grosmannová se ve své glose zamyslí nad lidovým jídlem a Hanka Zemanová vás díky své stejnojmenné kuchařce provede rytmem roku. Apetit, napsáno s chutí.