„A vážně chcete vařit musaku? S tou je ale hrozně práce,“ varovala nás Martha Elefteriadu, když jsme ji zvali do redakční kuchyně. Práce to byla, ale výsledek předčil očekávání. Udělejte si ji s námi taky! Základem dokonalé řecké musaky jsou mleté maso, rajčata, lilky a bešamel.
Videorecept
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
NA BEŠAMEL
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 548.88 kcal
- Bílkoviny 33 g
- Sacharidy 28.88 g
- Tuky 30.5 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz -
Zdroj: Apetitonline.cz - Famózní řecká kuchyně: Objevte chutné skvosty perly Středomoří! Poklad řecké kuchyně u vás doma: Jak na přípravu tradičního filo těsta
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2015/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/8
Zamilovali jsme si Sicílii, a tak vám předkládáme své nejmilejší recepty. Voňavé bylinky, výstavní ovoce, na slunci uzrálá zelenina, opojné víno, horký vzduch a modré moře... Tohle všechno ochutnáte v našem srpnovém menu.Krevety jsou lahůdka, která vás dostane jako láska na první pohled. Poradíme vám, jak je připravit na pánvi, v troubě i na grilu.Do naší redakční kuchyně přišla zpěvačka Martha Elefteriadu a připravila nám božskou musaku. Tuhle řeckou dobrotu naučí i vás!Máta a letní ovoce jdou spolu tak krásně dohromady. Melounový salát i famózní chlebíček s borůvkami uspokojí každého mlsala.