Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Roštěnka s balzamikovým octem

Roštěnka s balzamikovým octem

3/5 Počet hodnocení: 1
Do hodiny Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 652 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 3 g
Tuky 52 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Příprava steaku zabere pár minut – ale ta chuť!

Související recepty

Suroviny

olivový olej 2 PL
balzamikový ocet 1 PL
pepř
k podávání
sůl
k podávání

Postup

1

Promíchejte 2–3 lžíce olivového oleje se lžící balzamikového octa, mletým pepřem a do marinády na čtvrt hodiny vložte dva osolené hovězí steaky. Maso ogrilujte a podávejte se sladkými bramborami, rukolou, pita chlebem a hořčicí.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...