0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Roštěnka s balzamikovým octem

Roštěnka s balzamikovým octem

3 / 5. Počet hodnocení: 1
Do hodiny Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 652 kcal
Bílkoviny 40 g
Sacharidy 3 g
Tuky 52 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Příprava steaku zabere pár minut – ale ta chuť!

Suroviny

olivový olej 2 PL
balzamikový ocet 1 PL
pepř
roštěnec 2 ks
steaky
k podávání
sůl
rukola
k podávání
pita
k podávání

1 Promíchejte 2–3 lžíce olivového oleje se lžící balzamikového octa, mletým pepřem a do marinády na čtvrt hodiny vložte dva osolené hovězí steaky. Maso ogrilujte a podávejte se sladkými bramborami, rukolou, pita chlebem a hořčicí.  

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč