Roštěnka s balzamikovým octem

Roštěnka s balzamikovým octem

Hodnocení receptu
Průměr: 3 (1)
Do 30 minut 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 282 kcal
Bílkoviny 0 g
Cukr 3 g
Tuky 28 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Příprava steaku zabere pár minut – ale ta chuť!

Suroviny

olivový olej 2 PL
balzamikový ocet 1 PL
pepř
2 ks
hovězí steak
brambory
sladké, k podávání
sůl
rukola
k podávání
pita
k podávání

Promíchejte 2–3 lžíce olivového oleje se lžící balzamikového octa, mletým pepřem a do marinády na čtvrt hodiny vložte dva osolené hovězí steaky. Maso ogrilujte a podávejte se sladkými bramborami, rukolou, pita chlebem a hořčicí.  

Apetit magazín

  • Jak na to

9 tipů na sytější letní salát

V době horkých letních dnů jsou saláty osvěžující součástí našeho jídelníčku. Salát ale nemusí být jen talíř plný zeleniny, který připomíná spíše lehký předkrm. S pár triky se může s přehledem stát hlavním chodem. Co do salátu přidat, aby...
  • Tipy a triky

Okurky nakládačky: od pěstování k nakládání

Mezi tradiční delikatesy patří nakládané okurky. Ať už se chystáte na vlastní úrodu nebo si pro okurky raději zajdete na trh, podívejte se na naše tipy, jak se vybavit na domácí nakládání a na co si dát pozor. Nezapomněli jsme ani na...
Komerční sdělení
  • Koktejl

K létu patří piknik a bublinky!

I ty, Brute? Pod označením Brut Nature se skrývají sekty, které mají 0-3 gramů cukru na litr. Zpravidla to znamená, že do vína nebyl přidán žádný cukr. Extra Brut jsou zase sekty s obsahem zbytkového cukru 0-6 g na litr. A vína označen...

Obchod Apetit