Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Růžovky na kmíně
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 7
Do 30 minut Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 374 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 0 g
Tuky 42 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vychutnejte si úlovek úspěšného sběru. K pečeným houbám si dejte čerstvý chleba.

Suroviny

16 ks
růžovky nebo bedly, očištěné, případně žampiony
drcený
sůl
mořská

Postup

1

Plech potáhněte papírem na pečení, předehřejte troubu na 200 stupňů.

2

Houby narovnejte na plech lupeny nahoru (u větších hub můžete lupeny odstranit), pokapejte rozpuštěným máslem, posypte kmínem a solí a pečte asi deset minut dozlatova. Podávejte s čerstvým chlebem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/8

Komentáře

11.07.2010 19:32
Pane Bože jaké růžovky. Nas obrázku jsou přece typické žampiony neboli pečárky!!!

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč