Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 25 min
5,0 (4x)
1. 1. 2025
Ryba s citronovo-máslovou omáčkou
Apetit
Ryba s citronovo-máslovou omáčkou
Apetit


Snadné
< 25 min
5,0 (4x)

Kombinace ryba a máslo je stejně skvělá jako ryba a citron – a co teprve, když se citron a máslo spojí v jednu omáčku s lahodnými oříškovými tóny. Ryba s citronovo-máslovou omáčkou patří mezi fantastické a navíc jednoduché rybí recepty.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 414 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 40.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/1

Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250521_Španělská_tortilla_de_patatas_foto-1.jpg

Tortilla de patatas: Připravte si španělskou delikatesu z  5 základních surovin – snadno, rychle a pokaždé jinak

Voňavá cibule, brambory, vejce, olej a trocha soli. Zdánlivě obyčejné suroviny, z nichž ale vzniká jídlo, které ve Španělsku milují na tisíc způsobů. Tortilla de patatas je jednoduchá, famózní a neuvěřitelně univerzální – můžete si ji vychutnat jako sytý oběd, teplou večeři nebo jako součást španělského tapas menu. Přidáním bylinek, zeleniny nebo třeba sýra získáte varianty, které se neomrzí. Tortilla de patatas je zkrátka kuchařský trumf, který se hodí pro každou příležitost.