Křupavý burger s rybou v pivním těstíčku a pikantním coleslawem nadchne každého milovníka fast foodu. Těstíčko z piva zajistí křupavou texturu, zatímco coleslaw s pikantním dresinkem dodá svěžest a lehký říz. Vše je zasazeno do nadýchané briošky, která spojuje chutě v neodolatelný domácí burger.
Suroviny
Postup
Ve větší míse prošlehejte všechny ingredience na salát kromě zelí a mrkve.
Zelí nakrouhejte na nudličky, mrkev nastrouhejte nahrubo nebo nakrájejte na sirky.
Obojí přidejte do mísy se zálivkou a promíchejte. Nechte alespoň 30 minut odležet, poté dochuťte.
V míse prošlehejte pivo, mouku, kypřicí prášek do pečiva a sůl. Těstíčko by mělo být o něco řidší než na lívance.
Porce ryby osolte, smočte v těstíčku a smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje dozlatova.
Hamburgerové housky prořízněte a na řezné straně opečte nasucho na pánvi.
Na spodní stranu housky dejte salát, na něj rybu, ozdobte koprem a přiklopte horní polovinou bulky. Podávejte s limetou.