0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Rybičky
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5 / 5. Počet hodnocení: 1
Do 20 minut Velmi snadné 8 rybiček

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3424 kcal
Bílkoviny 189 g
Sacharidy 515 g
Tuky 39 g
Vláknina 64 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pokud vám ve sbírce vykrajovátek chybí rybička, určitě najdete aspoň hvězdu, která se snadno promění v mořskou hvězdici. Anebo se prostě jen spolehněte na nůž a vlastní fantazii…

Suroviny

jablko 0.5 ks
tuňák (konzerva) 1 konzerva
v oleji
majonéza 1 PL
nízkotučná
chleba 8 plátků
celozrnný
máslo 1 PL
ředkvičky 1 ks
jemně pokrájená
pažitka
jemně pokrájená
sezamová semínka
na obalení

1 Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče.

2 Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/6

Komentáře

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp
  • Tipy a triky

Jak připravit nejdokonalejší rýžový nákyp

Pomůžeme vám zahnat vzpomínku na nepopulární nákyp ze školní jídelny. Rýžový nákyp podle našeho návodu je krásně vláčný a nadýchaný. Zkrátka takový, že ho klidně můžete servírovat jako dezert, když přijde návštěva. ...

Obchod Apetit