Pokud vám ve sbírce vykrajovátek chybí rybička, určitě najdete aspoň hvězdu, která se snadno promění v mořskou hvězdici. Anebo se prostě jen spolehněte na nůž a vlastní fantazii…
Suroviny
jablko
½
ks
tuňák (konzerva)
1
konzerva
v oleji
majonéza
1
PL
nízkotučná
chleba
8
plátků
celozrnný
máslo
1
PL
ředkvičky
1
ks
jemně pokrájená
pažitka
jemně pokrájená
sezamová semínka
na obalení
1 Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče.
2 Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.
Komentáře
Anonym
18.03.2008 15:42
Apetit 6/07