0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
1.3 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

rýže
hrášek
kukuřice
mrkev
máslo
nebo olej
parmazán

Kari rýže:
Rýži vaříme klasicky, pouze do vody, ve které se rýže vaří se přidá kari (2 čajové lžičky).

Uvařenou kari rýži vložit do hrnce nebo velké pánve a zlehka na oleji osmahnout.

Přidat zeleninu a okořenit dle vlastní chutě.

Servis na talíř a na závěr posypat parmazánem.

Rychlovka, když není čas vařit :-).

 

Apetit magazín

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha
  • Tipy a triky

Letní bramborový salát jako dokonalá příloha

Nové brambory jsou ideální volbou pro lehkou večeři do letního počasí například klasicky "na loupačku" s tvarohem a máslem. Vyzkoušet je však můžete i v odlehčeném letním bramborovém salátu. Lze ho podávat...
Jak na nejlepší chili con carne
  • Poradna

Jak na nejlepší chili con carne

Texaský pokrm chili con carne v překladu znamená chilli s masem a každý kuchař ho připravuje trochu jinak. Neodolatelnou chuť a vůni jídlo získá přidáním ostrých papriček, římského kmínu a čokolády. Díky radám v článku připravíte hrnec plný...
AD
Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?
  • Lidé a jídlo

Jak si užít letní grilovačky, aniž by vám po nich bylo těžko?

K letní sezoně patří pohodové posezení s rodinou, přáteli a také spousta připravených dobrot a osvěžujících drinků. Opékačky v lese, grilovačky na balkóně, v zahradě nebo v kavárně — stav ideál. Jak si to ale co nejvíc užít a dopřát vše, co...

Obchod Apetit