0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Hodnocení receptu
1.3 / 5. Počet hodnocení: 12
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

rýže
hrášek
kukuřice
mrkev
máslo
nebo olej
parmazán

Kari rýže:
Rýži vaříme klasicky, pouze do vody, ve které se rýže vaří se přidá kari (2 čajové lžičky).

Uvařenou kari rýži vložit do hrnce nebo velké pánve a zlehka na oleji osmahnout.

Přidat zeleninu a okořenit dle vlastní chutě.

Servis na talíř a na závěr posypat parmazánem.

Rychlovka, když není čas vařit :-).

 

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit