Litujeme, k návštěvě tohoto webu musíte povolit JavaScript.
Hodnocení receptu
Průměr: 1.4 ()
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

rýže
hrášek
kukuřice
mrkev
máslo
nebo olej
parmazán

Kari rýže:
Rýži vaříme klasicky, pouze do vody, ve které se rýže vaří se přidá kari (2 čajové lžičky).

Uvařenou kari rýži vložit do hrnce nebo velké pánve a zlehka na oleji osmahnout.

Přidat zeleninu a okořenit dle vlastní chutě.

Servis na talíř a na závěr posypat parmazánem.

Rychlovka, když není čas vařit :-).

 

Apetit magazín

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?
  • Tipy a triky

Jak poznat pravý parmazán a jak se vyrábí?

Historie parmazánu se začala psát už ve středověku, kdy tamní mniši hledali způsob, jak co nejdéle uchovat mléko. Dnes je tento sýr nejvýznamnějším obchodním artiklem celé Itálie. Zároveň patří mezi nejpřísněji sledované zboží, které se...

Obchod Apetit