Tohle vepřové ragú s ciderem a pórkem je ideální jídlo, když chcete něco dobrého, ale nemáte čas stát hodiny u plotny. Šťavnaté maso, jemně nasládlý cider a voňavý pórek spolu vytvoří skvělou kombinaci, která se krásně spojí během pár minut. Rychlé, jednoduché a neuvěřitelně dobré!
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 781.75 kcal
- Bílkoviny 53.75 g
- Sacharidy 19 g
- Tuky 52.5 g
Postup přípravy
- Pusťte do kuchyně cider a cidre – dokonale ladí s dezerty i masem Zapomeňte na spěch a připravte si ragú! Uvařit dokonalé jídlo z francouzského venkova je snadnější, než byste čekali
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,9/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/2
K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.