Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,9 (7x)
20. 2. 2025
Rychlé vepřové ragú s ciderem a pórkem
Apetit
Rychlé vepřové ragú s ciderem a pórkem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,9 (7x)

Tohle vepřové ragú s ciderem a pórkem je ideální jídlo, když chcete něco dobrého, ale nemáte čas stát hodiny u plotny. Šťavnaté maso, jemně nasládlý cider a voňavý pórek spolu vytvoří skvělou kombinaci, která se krásně spojí během pár minut.  Rychlé, jednoduché a neuvěřitelně dobré!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 781.75 kcal
  • Bílkoviny 53.75 g
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 52.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pusťte do kuchyně cider a cidre – dokonale ladí s dezerty i masem Zapomeňte na spěch a připravte si ragú! Uvařit dokonalé jídlo z francouzského venkova je snadnější, než byste čekali

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/2

K únoru, měsíci neodmyslitelně spjatému s masopustem a řadou zvyků, tradičně patří vepřové maso ve všech podobách, koblihy a palačinky. Ani jedno nebude v novém vydání Apetitu, které vychází už 12. ledna, rozhodně chybět. Pokud vás ovšem na bůček, kolínko či slaninu příliš neužije, nezoufejte. Abychom masovou nálož vyvážili, sepsali jsme pro vás totiž i recepty na 5 neotřelých večeří bez masa. Vytáhli jsme také staré kuchařské sešity a nalezeným pokrmům oblékli modernější kabátek. O své tipy, jak správně sestavit zdravou snídaňovou, obědovou či svačinovou krabičku, se s námi podělila nutriční terapeutka Lada Nosková. Život vám osladíme svůdnými dezerty z bílé čokolády, které jsou jako stvořené na oslavu svátku svatého Valentýna. Pokud by pro vás byly málo vášnivé, vsaďte na recepty z restaurace Brasileiro, které vám do kuchyně zaručeně vnesou pořádně žhavé brazilské rytmy. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Kojibakers jsou především tým!

„Každé jídlo lžíce misa posune o level výš,“ říká zakladatel Kojibakers. Ano, i tiramisu!

Milují jednoduchost, kvalitu a chuť potravin, které mají svůj původ v Japonsku a k jejichž výrobě se používá Koji – ušlechtilá plíseň, která jako nástroj fermentace dokáže přetvořit i ty nejobyčejnější suroviny na doslova chuťové zázraky. Kojibakers vyrábí v Česku z lokálních surovin miso pasty, miso polévky, tamari, shiokoji a octy tak, aby zapadly do evropské kuchyně. Miloslav Laštovička, jeden ze zakladatelů, zavzpomínal na dobu, kdy měli na dva dny pronajatou výrobnu a metr čtvereční skladu. Dnes spolupracují i s Radkem Kašpárkem a neustále rostou.