Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)
7. 5. 2025
Rýžový nákyp s rebarborou
Apetit
Rýžový nákyp s rebarborou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (3x)

Rebarbora svou kyselostí skvěle doplňuje sladký rýžový nákyp, který je zapečený se ‚salkem‘ a křupavými mandlemi. Téhle kombinaci při focení neodolali ani zarytí odpůrci rýžových nákypů. Neotřelý recept s rebarborou, skvělý jako dezert i svačina.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1200.75 kcal
  • Bílkoviny 40.25 g
  • Sacharidy 162 g
  • Tuky 44.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/5

Speciální narozeninové vydání Apetitu je tu! Časopis Apetit slaví 20. výročí a dostal výjimečný dárek, kterým potěší i své čtenáře – na skládanou obálku jsme vyfotili hned tři úžasné narozeninové dezerty, které upekla cukrářka Helena Fléglová. Elegantní dorty (a dortíky) vám vyrazí dech, přitom je ale zvládnete upéct doma. Slavnostní malinovo-citronový dort se hodí pro velkolepé chvíle, pistáciové dortíky fraisier ozdobí jakoukoliv oslavu a dort Zelené jablko oslní svěžími chutěmi. Narozeninová oslava u dortů rozhodně nekončí, ale prolíná se celým květnovým číslem. Představíme vám naše spolupracovníky, kteří každý měsíc pomáhají tvořit náš časopis. Každý z nich se s námi podělil o recept, jenž mají navždy spojený právě s Apetitem. A mimořádně vás necháme nahlédnout do zákulisí a přiblížíme, jak vzniká časopis o jídle. V květnovém čísle se věnujeme i jiným tématům. Těšit se můžete na chřestové recepty, večeře z první jarní zeleniny nebo jednoduché nedělní moučníky, které zvládnete upéct během chvilky. Přineseme vám i recept na koláč z pistácií a meruněk od vítěze pořadu Peče celá země Vojty Vrtišky. Pro všechny maminky, které mají v květnu svůj speciální den, jsme připravili nedělní oběd. Vypravili jsme se i do světa – své gastronomické zážitky z New Yorku nám popsala spisovatelka a scenáristka Martina Formanová. S dobrodruhem a šéfkuchařem Radkem Příhonským se vydáme do Jihoafrické republiky, Indonésie a Izraele, z každé země získáte recept na jedno jídlo. Apetit, napsáno s chutí.