Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 (2)
Do 10 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1910 kcal
Bílkoviny 150 g
Sacharidy 270 g
Tuky 27 g
Vláknina 76 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
K létu samozřejmě patří saláty. Smíchejte tuňáka, fazolky a bylinky a máte hotovou večeři.

Suroviny

petrželka 40 g
lístky nasekané nahrubo
olivy černé 75 g
bez pecek, nahrubo
1
základní rajčatová omáčka
fazolky zelené 400 g
zelené, krátce povařené v páře nebo ve vodě
fazole bílé 400 g
konzerva slitá a propláchnutá
tuňák 2
po 160-200 g, slité
sůl mořská
pepř mletý
čerstvě mletý
1 Všechny přísady lehce promíchejte v míse.

2
Rozdělte na talíře, podle chuti osolte a/nebo opepřete.

3 Podávejte.

Apetit magazín

Komerční sdělení
Kvalita i cena na jedničku. Rohlík představuje nové značky
  • Nakupujeme

Kvalita i cena na jedničku. Rohlík představuje nové značky

Rohlik.cz si ale stále zakládá na tom, že kvalitní produkty mohou zákaznici nakoupit i v nižších cenových kategoriích. To se týká například českých uzenářských výrobků značky Dacello, mléčných výrobků Miil i papírových hygienických potřeb...

Obchod Apetit