0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami

3.5 / 5. Počet hodnocení: 2
Do 10 minut Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1910 kcal
Bílkoviny 150 g
Sacharidy 270 g
Tuky 27 g
Vláknina 76 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
K létu samozřejmě patří saláty. Smíchejte tuňáka, fazolky a bylinky a máte hotovou večeři.

Suroviny

petrželka 40 g
lístky nasekané nahrubo
olivy černé 75 g
bez pecek, nahrubo
1
základní rajčatová omáčka
fazolky zelené 400 g
zelené, krátce povařené v páře nebo ve vodě
fazole bílé 400 g
konzerva slitá a propláchnutá
tuňák 2
po 160-200 g, slité
sůl mořská
pepř mletý
čerstvě mletý
1 Všechny přísady lehce promíchejte v míse.

2
Rozdělte na talíře, podle chuti osolte a/nebo opepřete.

3 Podávejte.

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit