0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Salát s halloumi a perilou

Salát s halloumi a perilou

Hodnocení receptu
5/5 Počet hodnocení: 3
Do 30 minut Velmi snadné

Suroviny

Na salát: 1 velký batát, 1 avokádo, polovina granátového jablka, hrst zelených fazolek, perila nebo baby špenát, 4 lžíce quinoa (směs bílé, červené a černé), 2 vejce, sýr halloumi, sušená chili paprika, sůl, pepř. Na zálivku: 2 lžíce oleje, 1 lžíce medu, polovina citronu

Nakrájíme avokádo a vyloupeme granátové jablko. Batáty oloupeme, nakrájíme na 1,5 cm kostky a hodíme do vroucí vody, vaříme 10 minut, slijeme a odložíme. Fazolky vaříme 5 minut ve vroucí vodě, potom hned zchladíme studenou vodou a odložíme. Uvaříme quinou a na pánvičce osmažíme z obou stran plátky halloumi posypané chili. Připravíme blanšírované vejce. Všechny suroviny včetně perily smícháme v míse, zalijeme zálivkou a nahoru posadíme blanšírované vejce a to osolíme a opepříme.

Autor: Tommy1980

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč