Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)
15. 6. 2025
Salát s pečeným lososem a fazolkami
Apetit
Salát s pečeným lososem a fazolkami
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Salát s pečeným lososem a fazolkami je plný zeleniny, kterou si můžete už na jaře donést z trhu. Složení můžete měnit podle toho, co zrovna máte k dispozici nebo na co máte chuť. Proto recept můžete brát také pouze jako inspiraci.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Na dresink

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/6

Červnové vydání Apetitu, které vychází 23. 5. 2024, přináší pozvánku na letní Apetit piknik. Ten se uskuteční 15. června v pražské Grébovce a v novém Apetitu najdete seznam všech prodejců i hvězdných hostů, kteří se objeví na hlavním pódiu. Vystoupí i Pavel Berky, se kterým najdete v novém čísle rozhovor, kde vypráví o tom, jak zkouší nová jídla a co nejraději vaří sám sobě. Do přírody se vydáme nejen během našeho pikniku. V červnu se s námi můžete vypravit na ryby, které si hned na břehu připravíme na roštu. Budeme také grilovat, tentokrát podle receptů šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, a nabízíme i inspiraci na zahradní party během nejteplejších nocí v roce. Nad dezertem nemusíte moc přemýšlet. Červen je měsícem jahod a naše koblihy plněné jahodami nebo křupavý jahodovo-bezový dort jsou prostě neodolatelné! A kdyby vás toto ovoce přece jen neoslovilo, zkuste nasladko připravit rebarboru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1974197558.jpg

Kvíz: Chutě bez hranic aneb vyznáte se v jídelních lístcích našich sousedů?

Když se posadíte ke stolu v Trenčíně, Krakově, Řezně nebo Linci, možná zjistíte, že vám pokrmy připomínají domov – a přesto v nich bude něco překvapivě jiného. Kuchyně střední Evropy jsou jako mozaika ze známých ingrediencí, ale s vlastními příběhy, tradicemi a jmény, která klamou chutí, vůní i vzhledem. A někdy i názvem. Ochutnejte s námi z talířů čtyř sousedních zemí a objevte, jak se jejich gastronomie vyvíjela – společně, ale přitom každá po svém.