Granátové jablko je do salátů jako stvořené, dodá jim parádní nakyslou chuť a rozehraje v nich barevný koncert. Dobře se kombinuje nejen s quinoou, ale také s bulgurem nebo kuskusem.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 818.25 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 78.5 g
- Tuky 45.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna