Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)
4. 9. 2024
Salát se sýrovými tortellini
Apetit
Salát se sýrovými tortellini
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (5x)

Máte chuť na salát, ale obáváte se, že po něm budete mít brzy hlad? Přidejte k lupení plněné sýrové tortellini a rázem lehké jídlo proměníte v sytý hlavní chod. Navíc salát se sýrovými tortellini představuje rychlý způsob, jak do sebe dostat tolik potřebné vitamíny.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 638.5 kcal
  • Bílkoviny 22.75 g
  • Sacharidy 77.5 g
  • Tuky 24.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/9

Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Jan Punčochář křepelka

Chcete zaperlit u svátečního stolu? Jan Punčochář startuje video seriál s efektními recepty, které zvládne každý

Vánoce se blíží a s nimi i čas setkávání s rodinou a různých oslav. Pusťte se s námi do svátečního menu podle Jana Punčocháře, nového video kurzu, v němž známý šéfkuchař představuje svoje oblíbené pokrmy. Šéfkuchař do něj vybral ingredience, které má rád pro jejich chuť, tradici i jednoduché zpracování – od červené řepy přes topinambury až po křepelku, houby či kaštany.