Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

Salát z červené řepy

Popis receptu: 

 

Sýrové pečivo
250 ml mléka
100 g másla
sůl
150 g hladké mouky
4 vejce
50 g polotvrdého sýru
Mléko rozehřejeme spolu s máslem, trochu osolíme, vmícháme mouku a odstavíme. Do těsta
zamícháme vejce, poté sýr nakrájený na kostičky – trochu sýra necháme stranou, nastrouháme a
bochánky jím posypeme.
Pomocí dvou lžic tvarujeme bochánky a klademe na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme
v rozehřáté troubě na 170 °C asi 20 minut dozlatova.
Salát z červené řepy
400 g vařené červené řepy
2 lžíce medu
2 lžíce olivového oleje
2 lžičky balsamikového octa
snítka tymiánu
200 g kozího sýru
80 g rukoly
olivový olej
sůl
drcený pepř
nasucho opražená dýňová semínka
Řepu nakrájíme na nudličky.
Z medu, oleje, balsamikového octa a nadrhnutého tymiánu vymícháme dresink.
Do dresinku zamícháme řepu, vložíme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme 30 minut při 18O
°C. Necháme zchladnout.
Servírujeme na talíř
Pečenou řepu, rukolu, porci kozího sýru, zakápneme olivovým olejem, ochutíme čerstvě drceným
nebo mletým pepřem, posypeme dýňovým semínkem a doplníme sýrovým pečivem

Autor: Dana Váňová
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Doba přípravy:

Ingredience

Příprava jídla

aa

REKLAMA

Přidat komentář