Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salsa criolla

Dělá se v různých variantách, cibule zbavená štiplavosti je však zásadní přísadou. 

Vydání: 2014/7
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 20 minut
P
Salát Latinskoamerická

Ingredience

    • 1 malá červená cibule, jemně nakrájená 
    • 4 rajčata, na měsíčky
    • 1 lžíce limetové šťávy
    • 1 lžíce olivového oleje
    • 1 lžíce čerstvého koriandru, najemno 
    • sůl 

Příprava jídla

Na rajčatovou salsu dejte cibuli do skleněné mísy. Zalijte studenou vodou a nechte 10 minut stát. Slijte a osušte papírovými utěrkami. V míse ji promíchejte s rajčaty, limetovou šťávou, olejem a koriandrem. Osolte a podávejte. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Karamelizovaný ananas s tequilou

Argentinský steak s omáčkou chimichurri

Patatas bravas

Křupavý salát s krémovou zálivkou

Grilované tortilly s vepřovým a ananasovou salsou

Tex-mex vepřová žebírka s grilovanou kukuřicí

Brazilský rybí špíz s melounovou salsou

Grilovaná kuřecí stehna adobo s avokádovou salsou

10 receptů na grilování v latinském rytmu

Přidat komentář