Sendvič s hovězím masem

Sendvič s hovězím masem

Hodnocení receptu
Průměr: 2 ()
Více než hodinu 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3021 kcal
Bílkoviny 318 g
Cukr 156 g
Tuky 120 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Maso bude mít úspěch nejen na chlebech a sendvičích, ale i jako teplá pečeně!

Suroviny

Na maso
hovězí maso 1.5 kg
koření na grilovanou zeleninu
rostlinný olej
Na omáčku
cukr 0.5 hrnku
jablečný ocet 2 hrnky
kečup 0.5 hrnku
lze nahradit chilli omáčkou
paprika sladká ČL
lze nahradit za pálivou papriku
koření na grilovanou zeleninu 2 ČL
sůl
pepř
voda 1 hrnek
K podávání
bageta
lze nahradit žemlí
salát
z čerstvého zelí a jogurtové majonézy
1.  Maso potřete grilovacím kořením a nechte je několik hodin nebo přes noc odležet v chladu. Cukr, ocet, kečup, koření spolu promíchejte, vešlehejte vodu a omáčku uchovejte v chladu.

2.  Odleželé maso opečte ze všech stran na oleji, aby se zatáhlo. V hrnci nebo kastrolu, do kterého se dobře vejde, ale který není příliš velký, je pak zalijte omáčkou. Vložte do trouby předehřáté na 90 °C a přikryté nechte péci přes noc, asi deset hodin.

3.  Maso rozdělené na vlákna podávejte v žemlích, bagetě nebo mezi krajíci chleba, třeba se zelným salátem.

Apetit magazín

Komerční sdělení

Ať má hostina tu správnou šťávu!

Chcete přátelům připravit báječnou hostinu? Základem úspěchu jsou kvalitní ingredience a také ta pravá grilovací omáčka, která jakýkoliv (ne) masový pokrm vyladí k dokonalosti! Ze sortimentu od tradiční švýcarské značky THOMY se dá s chutí...
Komerční sdělení
  • Koktejl

Začíná čajový obřad. V létě na ledu!

Při dlouhém dni v kanceláři. Na zahradní akci s přáteli. Anebo při dobrodružném objevování krás země. Pokaždé přijde tekuté osvěžení vhod. Co takhle si ale připravit drink z poctivého čaje? Příprava vám zabere jen pár minut a osvěžení vás...
Komerční sdělení
  • Tipy a triky

Prodlužte život myčce a zkraťte si čas v kuchyni

Dnešní doba nabízí řadu spotřebičů, bez kterých si nyní svou kuchyň nedokážeme představit. Myčka bývá nejvytíženějším kuchyňským spotřebičem. Dáváte jí však dostatečnou péči, aby za vás dobře a vytrvale myla nádobí?...
  • Suroviny

Jak na to: nejlepší rajčatové saláty

Šťavnatá, na sluníčku dokonale vyzrálá rajčata představují esenci léta. Vynikají jedinečnou sladkostí a svou barvou rozzáří každý salát. Staňte se mistry rajčatových salátů, připravte si s námi takové, po kterých se zapráší! ...
  • Tipy a triky

Rostlinné nápoje: obilné

Intolerance není alergie Intolerance laktózy, tedy neschopnost organismu strávit mléčný cukr – laktózu, postihuje téměř 75 % lidské populace. Jedná se o přirozený průvodní jev dospělého stádia lidského života, dříve se mlékem živili...
  • Tipy a triky

Rostlinná alternativa mléka: ořechová

Ořechové nápoje Příprava rostlinného nápoje z ořechů je snazší než z obilí. Potřeba je pouze stolní mixér, pláténko, ořechy a dostatek času. Použít můžeme všechny druhy, které máme rádi. Postupně si projdeme, jaké účinky a...

Obchod Apetit