Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič s hovězím masem
Sendvič s hovězím masem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Sendvič s hovězím masem

2/5 Počet hodnocení: 9
Více než hodinu 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3021 kcal
Bílkoviny 318 g
Sacharidy 156 g
Tuky 120 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Maso bude mít úspěch nejen na chlebech a sendvičích, ale i jako teplá pečeně!

Související recepty

Suroviny

Na maso
koření na grilovanou zeleninu
rostlinný olej
Na omáčku
cukr ½ hrnku
jablečný ocet 2 hrnky
kečup ½ hrnku
lze nahradit chilli omáčkou
lze nahradit za pálivou papriku
koření na grilovanou zeleninu 2 ČL
sůl
pepř
voda 1 hrnek
K podávání
bageta
lze nahradit žemlí
salát
z čerstvého zelí a jogurtové majonézy

Postup

1
Maso potřete grilovacím kořením a nechte je několik hodin nebo přes noc odležet v chladu. Cukr, ocet, kečup, koření spolu promíchejte, vešlehejte vodu a omáčku uchovejte v chladu.

2
Odleželé maso opečte ze všech stran na oleji, aby se zatáhlo. V hrnci nebo kastrolu, do kterého se dobře vejde, ale který není příliš velký, je pak zalijte omáčkou. Vložte do trouby předehřáté na 90 °C a přikryté nechte péci přes noc, asi deset hodin.

3
Maso rozdělené na vlákna podávejte v žemlích, bagetě nebo mezi krajíci chleba, třeba se zelným salátem.

Komentáře

19.09.2007 08:22
Recept se nachází v č.3/07, str.43

Apetit magazín