Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Sendvič s vajíčkovou pomazánkou
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3/5 Počet hodnocení: 24
Do 30 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 837 kcal
Bílkoviny 53 g
Sacharidy 44 g
Tuky 44 g
Vláknina 20 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Kousek pečiva ‚s něčím‘ snídáme či svačíme nejčastěji. Ideální volbou je celozrnné pečivo a pomazánka – například vajíčka a sýry dodají energii; zelenina a ovoce obsahují vlákninu a vitaminy…

Suroviny

vejce 3 ks
natvrdo
nebo mléko na zředění
sůl
pepř
čerstvě mletý
ředkvičky 10 ks
polníček
na ozdobu

Postup

1

Žervé promíchejte v misce s mlékem či smetanou. Vejce pokrájejte nadrobno a přidejte do misky (můžete ho i v misce rozmačkat vidličkou). Osolte a opepřete. Ředkvičky operte a nakrájejte na plátky.

2

Plátky toustového chleba potřete pomazánkou. Na jeden vyskládejte kolečka ředkvičky a navrstvěte polníček. Přiklopte druhým plátkem toustového chleba, překrojte a zabalte. Stejně vyrobte i další sendviče.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2013/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2013/9

Apetit magazín

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat
  • Zajímavosti

Ginová nauka: Jak gin pít a s čím ho kombinovat

Gin je oblíbený pro svou jedinečnou chuť a aroma. Základem je jalovec, ale často se používají i další byliny a koření, které mu dodávají specifický charakter. Pokud i vy patříte mezi milovníky tohoto nápoje, jistě vám přijdou vhod tipy...