Nová registrace Zapomenuté heslo

0,0 (0x)
27. 3. 2015
SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR Z HRUDÍ
SILNÝ HOVĚZÍ VÝVAR Z HRUDÍ

Hovězí hrudí nasekáme a zeleninu nakrájíme nahrubo. Cibuli a česnek neloupeme, česnek jen rozkrojíme nebo rozmáčkneme. Vše osmahneme na oleji, přidáme koření, zalijeme studenou vodou, přivedeme k varu, trochu osolíme, zmírníme příkon tepla a táhneme alespoň tři hodiny. Během vaření sbíráme vzniklou pěnu na povrchu. Vývar scedíme přes jemný cedník nebo plátýnko, dochutíme solí, popřípadě mletým pepřem, maso očistíme z kostí a nakrájíme. Podáváme s celestýnskými nudlemi a na skus vařenou zeleninkou nebo vmícháme vejce či jakoukoliv jinou vložku (noky, nudle, játrová rýže, játrové knedlíčky atd.)


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11686 kcal
  • Bílkoviny 479 g
  • Sacharidy 1556 g
  • Tuky 365 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt