Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
1,8 (5x)
30. 1. 2025
Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou
Apetit
Smažené vepřové koleno s paprikáčem, pečenými brambory a nakládanou ředkvičkou
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
1,8 (5x)

Křupavé smažené vepřové koleno s bohatou chutí, doplněné pikantním paprikáčem, dozlatova pečenými brambory a svěží nakládanou ředkvičkou – dokonalá kombinace pro milovníky poctivého jídla. Tento tradiční, ale originálně vylepšený recept zaručí šťavnaté maso, lahodné přílohy a výrazné chutě. O recept se s námi podělil šéfkuchař restaurace Bistro 105 v Třeboni, Michal Voldřich.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na koleno

Na brambory

Na nakládanou ředkvičku

Na paprikáč

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3041.75 kcal
  • Bílkoviny 106.5 g
  • Sacharidy 282.75 g
  • Tuky 157.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

1,8/5

Hodnocení receptu

1,8/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Bryndáček

Tak trochu jiné grilování: Jak připravit bryndáček nebo veverku, proč dát šanci syrečkům a jak chutná snídaně na grilu?

Grilovací sezona je v plném proudu a před vámi už se schovává i jogurt, protože tuší, že by mohl za chvíli přijít jeho čas a bude nekompromisně hozen na gril? Chápeme, taky máme pocit, že grilování je téměř univerzální metoda přípravy a neexistuje surovina či příležitost, kdy by se nehodilo. Ale než se pustíte do rýže a okurek, máme pro vás jiné neobvyklé kousky. Zkuste netradiční steakové partie, syrečky nebo ugrilujte sladkou snídani.