Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Smetanový cheescake s jahodami a pudinkem

Smetanový cheescake s jahodami a pudinkem

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1826 kcal
Bílkoviny 64 g
Sacharidy 112 g
Tuky 124 g
Vláknina 8 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

Sušenková vrstva
sušenky 100 g
Krémová vrstva
pudink 25 g
a studena (CremèOlé)
Na ozdobu
Jahody a ostružiny

Postup

1

Předehřejte troubu na 180 °C.

2

Vyložte dno dortové formy o průměru 17 cm pečicím papírem. Ideální je forma rozkládací (s odnímatelným dnem).

3

V malé míse smíchejte nadrcené máslové sušenky a rozpuštěné máslo. Nasypte do dortové formy a vtlačte na dno formy. Pečte asi 7 minut na 180 °C, poté vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

4

Ve velké míse vyšlehejte 30% smetanu. Poté přidejte krémový sýr Philadelphia, tvaroh, CrèmeOlé, vanilkový cukr a vytvořte hladkou smetanovou náplň. Smetanovou náplní pokryjte vychladlý sušenkový korpus a cheesecake dejte chladit na 4–6 hodin. Před podáváním cheescake ozdobte například jahodami a ostružinami.

Autor: nicoll1301

Apetit magazín