Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
0,0 (0x)
10. 3. 2018
Not published! Smetanový cheesecake s jahodami
Smetanový cheesecake s jahodami


Velmi snadné
0,0 (0x)

Předehřejte troubu na 180 °C.

Vyložte dno dortové formy o průměru 17 cm pečicím papírem. Ideální je forma rozkládací (s odnímatelným dnem).

V malé míse smíchejte nadrcené máslové sušenky a rozpuštěné máslo. Nasypte do dortové formy a vtlačte na dno formy. Pečte asi 7 minut na 180 °C, poté vyndejte z trouby a nechte vychladnout.

Ve velké míse vyšlehejte 30% smetanu. Poté přidejte krémový sýr Philadelphia, tvaroh, CrèmeOlé, vanilkový cukr a vytvořte hladkou smetanovou náplň. Smetanovou náplní pokryjte vychladlý sušenkový korpus a cheesecake dejte chladit na 4–6 hodin. Před podáváním cheesecake ozdobte například jahodami a ostružinami.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

0

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu