Voňavý, vláčný a plný jarní chuti – špaldový chlebíček s medvědím česnekem je skvělou volbou k snídani, na výlet i jako slané pohoštění. Díky špaldové mouce je výživnější a jemně oříškový, zatímco medvědí česnek dodá svěží chuť i vůni. Vyzkoušejte jednoduchý recept na domácí slaný chlebíček, který se stane hitem jarní sezóny.
Suroviny
Na 1 chlebíček
Suroviny
Na 1 chlebíček
NA NÁPLŇ
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2382 kcal
- Bílkoviny 106 g
- Sacharidy 311 g
- Tuky 79 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/4
Přivítejte s dubnovým Apetitem, který vychází už 17. 3. 2022, definitivní příchod jara, a užijte si ty nejbarevnější velikonoční svátky! V novém čísle si na své přijde bez přehánění opravdu každý. Těšit se totiž můžete na pestré jarní polévky, vejce ve všech podobách, pokrmy z mladého masa i ty zcela bezmasé, které si bez obav můžete dopřát i během půstu, receptovou ochutnávku z naší nové Bezlepkové kuchařky, sváteční hostinu i jídla pro všední den, kdy není času nazbyt, dezerty, jejichž příprava je výzvou, ale i takové, se kterými si poradí i nezkušený začátečník... Nechybí ani absolutní velikonoční klasiky – kopřivová hlavička, nadýchaný beránek s vaječným likérem, kynuté jidáše a vláčný mandlový mazanec, k němuž jsme připravili i velký manuál, s jehož pomocí se vám už pokaždé zaručeně povede na jedničku. Pomůžeme vám i s tolik potřebným jarním úklidem v domácnosti a prozradíme vše, co potřebujete vědět o vejcích. Apetit, napsáno s chutí.