Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)
24. 6. 2025
Špízky s nudlovým salátem
Apetit
Špízky s nudlovým salátem
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
5,0 (2x)

Malé, voňavé špízky a svěží nudlový salát? Tohle je jídlo, které vás na klasickou grilovanou krkovici nechá rychle zapomenout. Kombinace šťavnatého masa, lehce pikantní marinády a křupavé zeleniny vás přenese rovnou do asijské ulice – bez letenky a bez práce navíc. Ideální na lehký oběd, večeři nebo letní grilovačku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na mrinádu

Na základ salátu

Na dokončení salátu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Chim cút chiên mắm me  křepelčí vejce, tamarindová omáčka

Kvíz: Fugu, nori nebo miso? To nejsou nadávky, ale exotické suroviny, které byste měli znát!

Narazili jste na zajímavý recept a po pár řádcích začínáte „googlit“, protože polovinu ingrediencí neznáte a zní spíš jako nadávky než poživatiny? Právě v tom je krása kulinařiny: otevírá obzory a nemá hranice, takže v české kuchyni může klidně vzniknout jídlo podle tradičního mexického receptu. Otestujte v našem kvízu, které exotické suroviny znáte a které se ještě musíte doučit.