Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (2x)
28. 6. 2025
Srdcové palmiers z citronovým cukrem a polevou z bílé čokolády
Apetit
Srdcové palmiers z citronovým cukrem a polevou z bílé čokolády
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (2x)

Důkazem toho, že listové těsto dokáže udělat parádu i na svatebním rautu, jsou tyto srdcové palmiers. Recept je opravdu jednoduchý a trénovat pečení na slavnostní událost můžete kdykoliv. Suroviny jsou snadno dostupné a postup zvládnou i začátečníci. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 32 kusů

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 32 kusů

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/6

Červnový Apetit, který vychází už 18. 5., je nejen oslavou nadcházejícího léta ale i naší pozvánkou na tradiční Apetit piknik. V sobotu 10. 6. si budeme moci pod širým nebem společně vychutnat vše, co milujeme – dobré jídlo, pití i skvělou atmosféru. Přijďte za námi do pražské Grébovky, už se na vás těšíme! A jaká inspirace vás čeká na stránkách červnového vydání? Šťavnaté jahody proměníme v lahodné dezerty. Zmrzlinu, džem i 3 sladké snídaně z pánve. Konečně pořádně rozpálíme gril a připravíme menu v asijském stylu. Uspořádáme rozlučku se svobodou pro budoucí nevěsty a blíž se podíváme, jak uspořádat nezapomenutelnou svatební hostinu. S radostí vám také představíme novou kuchařku Mrkev, dýně a cuketa i nové tváře, které budou každý měsíc přispívat do časopisu: Kristína Nemčková se s vámi podělí o trendy v gastronomii. Helena Fléglová vám vysvětlí zákonitosti cukrařiny. Pavel Berky pro vás každý měsíc otestuje recept z Apetitu a natočí k němu video. Nahlédneme do kuchyně restaurace Salabka, která zvítězila v Pohlreichově souboji restaurací, a popovídáme si s Betty a Vojtou, jejichž láska vykvetla během soutěže MasterChef. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Pekařská sobota v Rožnově pod Radhoštěm

Kam vyrazit na víkend ve znamení nejlepšího guláše a nejkřupavějšího chleba a nejlepších meruněk?

Léto v Česku patří zážitkům na čerstvém vzduchu i tradičním festivalům dobrého jídla a pití. Nadcházející víkend nabídne na Moravě i v Čechách jedinečný mix akcí, které potěší gurmány i rodiny, ať už preferují meruňkové hody, pořádnou dávku muziky a guláše na jednom místě, ten nejkřupavější chleba nebo ze všeho nejraději ochutnají zlatavý mok na přehlídce minipivovarů.