Štrúdl s hruškami a tvarohem, který můžete udělat na plech i do pekáčku. Pekáček pojme více náplně, na plechu budete mít pěkné čtverce, které budou tak akorát křupavé i šťavnaté. Luxusní recept s tradiční podzimní atmosférou...
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 3705 kcal
- Bílkoviny 112 g
- Sacharidy 313 g
- Tuky 214 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/11
Listopadový Apetit, který vychází už 19. 10., je plný té nejlahodnější podzimní inspirace. Co vás čeká na jeho stránkách? Proti podzimním splínům budeme bojovat jídlem! Máme pro vás recepty záviny plné ovoce. Zvlášť se zaměříme na tažený, který zaujal i Pavla Berkyho tak, že pro vás o něm natočí video. Dýni společně proměníme v omáčku, lasagne, gnocchi nebo tiramisu. Uvaříme barevný podzimní oběd a upečeme dezerty opojně vonící čajem. Nezapomněli jsme ani na oslavy svátku svatého Martina, na jehož počest s námi připravíte luxusní menu. Vyzpovídali jsme známou kuchařku a influencerku Chili Ta Thuy a naučili se od ní 3 vynikající jídla. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměřila na cukr. Apetit, napsáno s chutí.