Studená příloha z brambor a okurky aneb bramborový salát jinak

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Studená příloha z brambor a okurky aneb bramborový salát jinak

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Velmi snadné 4
NEPŘEHLÉDNĚTE Více než 100 slev na skvělé gurmánské nákupy se slevami až 40 % v nové aplikaci DNY APETIT.
Google
apple
Piknik

Suroviny

brambory 1 kg
okurka 1 ks
tatarská omáčka 1
nebo majonéza
jogurt bílý 1 kelímek
hořčice
kurkuma (mletá)
pepř
sůl

Uvařené brambory ve slupce oloupeme, nakrájíme na kostičky. Stejně tak oloupanou okurku. Dochutíme zbylými ingrediencemi.

Autor: Michaela .

Apetit magazín

  • Novinky a zajímavosti

Jak na marinování kuřecího masa?

Staňte se mistrem letní grilovací párty s porcí šťavnatého kuřete. Vedle dobrého masa je to právě marináda, která skvěle doprovodí každé sousto. Podívejte se, jaké přísady kuřecímu masu sluší nejvíc, a jak zabránit jeho vysušení. ...
  • Tipy a triky

5 triků pro dokonalý burger

Upéct mleté maso není ničím složitým. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je však třeba držet se několik pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících prvotřídní kulinářský...

Obchod Apetit