Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (59x)
13. 3. 2018
Švédské masové kuličky ve smetanové omáčce
Apetit
Švédské masové kuličky ve smetanové omáčce
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (59x)

Švédské masové kuličky zná a miluje snad úplně každý! Recept na masové kuličky se smetanovou omáčkou, brusinkami a koprem (tím rozhodně nešetřete!), který pokrmu dodává pravý severský šmrnc, je totiž nestárnoucí hit. Ne nadarmo je IKEA zařadila na menu ve svých restauracích.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2055 kcal
  • Bílkoviny 113 g
  • Sacharidy 30 g
  • Tuky 172 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(59 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasické masové kuličky v rajčatové omáčce

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/3

Březnové číslo Apetitu je od první do poslední strany naplněné svěžími nápady, jak si užít dlouho očekávaný začátek jara! Protože letos je celý březen postní, máme pro vás celou řadu tipů, jak na jaře odlehčit a ozdravit jídelníček. Naučíme vás připravovat vyvážené, zdravé a syté snídaně, které vás nabijí energií na celé dopoledne, jíst více zeleniny a luštěnin a trochu méně masa (a přitom nestrádat) nebo zapojit do jídelníčku na první pohled nenápadné potraviny, které skrývají přímo zázračnou sílu a blahodárné účinky. Chybět nebude ani vtipný hospodský kvíz! Pozvěte přátele a překvapte je dobrotami podle našich receptů i pořádně záludnými otázkami. Věřte nám, bude to zábava! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

20250326_Polévka_žurek_foto-1.jpg

Žurek: Jak připravit tradiční staropolskou polévku se zákvasem krok za krokem

Žurek – sytá polévka z fermentovaného žitného zákvasu, uzeného masa, klobásy a česneku patří k pilířům národní polské kuchyně, ale svou oblibu si našla i u nás. V některých regionech se servíruje stylově ve vydlabaném bochníku chleba a zdobí se vařeným vejcem a pažitkou. Jak si žurek připravit doma krok za krokem?