Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (9x)
18. 7. 2014
Svítek s parmazánem
Apetit
Svítek s parmazánem
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (9x)

Svítek s parmazánem je kříženec mezi sněhovou omeletou a palačinkou! Bleskurychle hotová vložka do polévky promění i obyčejný vývar v luxusní jídlo. Pro výraznější chuť jsme přidali parmazán a svěží barvu zajistí čerstvé bylinky. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 254.5 kcal
  • Bílkoviny 17.75 g
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 14.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Svítek: Zavářka do polévky, příloha k omáčkám i sladký pokrm. Jak ho připravovaly už naše prababičky? Co přidat do polévky, aby byla sytější? Tipy na domácí zavářky, nudle, nočky a sypání

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007