Svítek s parmazánem je kříženec mezi sněhovou omeletou a palačinkou! Bleskurychle hotová vložka do polévky promění i obyčejný vývar v luxusní jídlo. Pro výraznější chuť jsme přidali parmazán a svěží barvu zajistí čerstvé bylinky.
Suroviny
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 254.5 kcal
- Bílkoviny 17.75 g
- Sacharidy 12 g
- Tuky 14.25 g
Postup přípravy
- Svítek: Zavářka do polévky, příloha k omáčkám i sladký pokrm. Jak ho připravovaly už naše prababičky? Co přidat do polévky, aby byla sytější? Tipy na domácí zavářky, nudle, nočky a sypání
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/4
Duben 2007