Suroviny
uzený losos
500
g
jarní cibulka
100
g
hořčice dijonská
olivový olej
sůl
pepř
cukr
špetka
na omáčku
majonéza
citron
2
ks
hořčice dijonská
cukr
sůl
pepř
na ozdobu
salát
rajčata cherry
Postup
1
Uzeného lososa nakrájím na malé kousky, přidáme jemně nakrájenou zelenou cibulku, dijonskou hořčici, pepř, sůl a špetku cukru na zvýraznění chuti.
2
Do majonézy vmícháme citrónovou kůru i šťávu, dijonskou hořčici, špetku cukru, sůl a pepř.
3
Tatarák tvarujeme do formičky, servírujeme na listovém salátě, doplníme omáčkou a zdobíme rajčátky, opečenými v olivovém oleji a doplníme opečeným toustovým chlebem.
Foto ilustračné, Zdroj: Pixabay.com