Telecí řízek v bylinkové strouhance s lahodným bramborovým salátem si můžete připravit i u vás doma a pochutnat si, jako byste byli ve vídeňské restauraci. Tajemství voňavého šťavnatého řízku z telecí nebo vepřové kýty tkví v kvalitním kousku masa a čerstvé strouhance.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1201 kcal
- Bílkoviny 52.5 g
- Sacharidy 65.5 g
- Tuky 73 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/8
Nejlepší parťák na prázdniny? Srpnový Apetit, který vychází už 20. 7. Čeká vás čerstvá porce receptů se sezonními surovinami, zajímavé články a praktické tipy. Zpracujte úrodu a vyzkoušejte nejlepší recepty z rajčat a cuket, nechte se okouzlit proslulým i méně známým italským pečivem, připravte si dezerty inspirované slavnými koktejly a na cesty si s sebou přibalte svěží saláty ve skle. Přečtěte si, jak se pěstuje káva v mexickém Veracruz, ohlédněte se spolu s námi za 12. Apetit piknikem, nechte si poradit s výběrem zmrzlinovače a naučte se párovat jídlo s vínem. Helena Fléglová vás v dalším díle Cukrářské akademie zasvětí do tajů želírování a zahušťování a naše dvorní fotografka Alena Hrbková se s vámi ve svém seriálu Škola focení blíže podívá na světlo. Apetit, napsáno s chutí.