Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (10x)
18. 7. 2014
Terina s kuřecími játry
Apetit
Terina s kuřecími játry
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (10x)

Flambování s brandy dodám kuřecím játrům delikátní chuť


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 kg

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 kg

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4505 kcal
  • Bílkoviny 352 g
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 308 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Terina s kuřecími játry

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Foie gras

Kontroverzní delikatesa foie gras

Pojem foie gras pochází z francouzštiny a znamená husí játra. Foie gras se pak označují všechny delikatesy, které jsou připravené ze ztučnělých jater vodních ptáků, především pak hus a kachen. Jde o drahou surovinu, která patří k vysoké gastronomii. Jak si foie gras nejlépe vychutnat a proč je v některých zemích jeho konzumace zakázaná?