Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (67x)
26. 5. 2016
Těsto na pizzu
Apetit
Těsto na pizzu
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (67x)

Základ na luxusní domácí pizzu, kterou tvoří dokonale nadýchané a zároveň křupavé těsto. Jakmile si recept osvojíte, pak už ho jen můžete doplnit ingrediencemi z lednice a připravit si tradiční italskou pizzu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 8 pizz

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 8 pizz

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3769 kcal
  • Bílkoviny 141 g
  • Sacharidy 642 g
  • Tuky 48 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(67 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/3

Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty

Související články

Červnový Apetit je již v prodeji

Červnový Apetit je v prodeji! V hlavní roli jahody, oběd jako od babičky a rozhovor s Hankou Michopulu

Červnový Apetit vychází ve čtvrtek 22. května a přináší inspiraci na přelom jara a léta. Hlavní hvězdou časopisu jsou jahody, které si vychutnáte v dezertech i ve zmrzlině. Apetit dále nabízí několik variant burgerů, které si upečete na grilu nebo na pánvi. Dětem k jejich svátku můžete vyrobit dort s motivem zvířátek – připravili jsme takové dorty, které působí nápaditě, přitom je zvládnete i bez zkušeností.