Základ na luxusní domácí pizzu, kterou tvoří dokonale nadýchané a zároveň křupavé těsto. Jakmile si recept osvojíte, pak už ho jen můžete doplnit ingrediencemi z lednice a připravit si tradiční italskou pizzu.
Suroviny
na 8 pizz
Suroviny
na 8 pizz
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3769 kcal
- Bílkoviny 141 g
- Sacharidy 642 g
- Tuky 48 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/3
Nejlepší pizza do mrazákuBoloňská omáčka 3x jinakGurmánský výlet do ItálieHostina z darů mořeFantastické italské dezerty