Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 120 min
5,0 (2x)
5. 5. 2025
Těstoviny ‚medová plástev‘
Apetit
Těstoviny ‚medová plástev‘
Apetit


Pro zkušené
> 120 min
5,0 (2x)

Trend těstovin svisle vyskládaných do kulaté formy jsme na sociálních sítích sledovali nějaký čas. Ne, tohle v Apetitu dělat nebudeme! Krásně to vypadá, ale kdo by se s tím zdržovat? Jenže pak se do rigatoni pie pustil i náš oblíbenec @dennistheprescott a bylo. Museli jsme to zkusit také.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 hodin

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 8 hodin

Na boloňskou omáčku

Na sýrový bešamel

Na dokončení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 970.63 kcal
  • Bílkoviny 39.75 g
  • Sacharidy 86.25 g
  • Tuky 47.88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/5

Oslavte s námi prostřednictvím květnového Apetitu, který vychází už 20. 4., už 19. narozeniny našeho časopisu. Dechberoucí narozeninový dort Apricot pro nás upekla vyhlášená cukrářka Helena Fléglová. Popřát přišlo všech 7 šéfredaktorek, které se od roku 2004 vystřídaly u kormidla redakce, a podělily se s námi o svůj oblíbený recept. Radujeme se ovšem nejen z narozenin, ale také z jarní úrody. V novém čísle proto nechybí pokrmy plné surovin, které si můžete přinést z farmářských trhů a obchodů – v receptech zazáří chřest, rebarbora, ředkvičky, mangold, jarní cibulka, čerstvé bylinky a jedlé květy. Pro ještě krásnější jarní rána přinášíme hned 4 neotřelé nápady na sladké snídaně z toustového chleba. Společně také nahlédneme do kuchařky Pavla Berkyho a vyzpovídáme mistry japonské kuchyně z restaurace Yamato, kteří do Prahy přivezli světové zlato. Nechybí ani neokoukané nápady na večeře pro všední dny a předstvíme vám novou rubriku Trendy ze sítí. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.