Těstoviny s krůtou z jednoho hrnce máte hotové do půl hodiny – bez složitých příprav a těžko dostupných surovin. Vše uvaříte v jednom hrnci, od masa přes omáčku až po těstoviny. Pak už jen stačí položit jídlo na stůl a nechat každého nabrat si podle chuti.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 662.75 kcal
- Bílkoviny 41 g
- Sacharidy 71.25 g
- Tuky 23.5 g
Postup přípravy
- 33x jídlo z jednoho hrnce: Všechny světové kuchyně mají svůj „Eintopf“ Kuřecí, krůtí, kachní nebo husí aneb Jak dlouho péct drůbež v troubě, aby nebyla vysušená
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.