Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,1 (7x)
2. 3. 2025
Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi
Apetit
Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,1 (7x)

Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi je luxusní dezert plný lahodných chutí. Krémová bílá čokoláda, svěží maliny a křupavé pistácie dodávají tomuto tiramisu jedinečnou chuťovou harmonii. Jemné vrstvy mascarpone a piškotů nasáklých malinovou omáčkou tvoří dokonalý dezert, kterému neodoláte. 


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 498.5 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 28 g
  • Tuky 39.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Pětice nejlepších dezertů do skleničky: Vyzkoušejte božský francouzský Mont Blanc nebo likérovou špičku do skla Tradiční české dezerty v moderním podání: Kremrole a laskonky ve skleničce

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/2

Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.