Tiramisu s bílou čokoládou, malinami a pistáciemi je luxusní dezert plný lahodných chutí. Krémová bílá čokoláda, svěží maliny a křupavé pistácie dodávají tomuto tiramisu jedinečnou chuťovou harmonii. Jemné vrstvy mascarpone a piškotů nasáklých malinovou omáčkou tvoří dokonalý dezert, kterému neodoláte.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 498.5 kcal
- Bílkoviny 8.5 g
- Sacharidy 28 g
- Tuky 39.75 g
Postup přípravy
- Pětice nejlepších dezertů do skleničky: Vyzkoušejte božský francouzský Mont Blanc nebo likérovou špičku do skla Tradiční české dezerty v moderním podání: Kremrole a laskonky ve skleničce
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2024/2
Únorové vydání Apetitu, které vychází 18. 1., vás uprostřed chladné zimy zahřeje u srdce. O místo na vašem stole budou bojovat pestré krémové polévky a surovina měsíce – červené zelí. Milovníci tradiční české kuchyně v moderním kabátu jistě ocení masopustní speciality v podání šéfkuchařů z Národního týmu kuchařů a cukrářů a ukázku z kuchařky Jazyk, srdce, mozek, krev loňského vítěze soutěže MasterChef Martina Peciny. Necháte se svést afrodiziakálním valentýnským menu nebo snad okouzlit francouzskými mousse v podání Heleny Fléglové? Třeba svou touhu po sladkém ukojíte rafinovanými kávovými dezerty nebo bohatými masopustními moučníky, mezi nimiž se skrývá i jeden slaný favorit – hříšně dobré koblihy s červeným zelím, uzeným a křenem. Nepochybně oceníte i praktické tipy na lahodné rychlé večeře pro všední dny či na pokrmy, které vám během zimy pomohou dodržet pitný režim. Únorový Apetit je v prodeji od 18. 1. Apetit, napsáno s chutí.