Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4/5 Počet hodnocení: 13
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1795 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 76 g
Tuky 119 g
Vláknina 24 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Fazole, feferonky a cibule tlačenku výborně oživí. Podávejte s čerstvým chlebem.

Související recepty

Suroviny

tlačenka 350 g
vcelku
konzerva
větší, na kolečka
na kolečka
olivový olej 3 PL
ocet 1 PL
sůl
pepř
jarní cibulka
na kolečka, na ozdobu
k podávání

Postup

1

Tlačenku nakrájejte na kostičky velikosti sousta a dejte do mísy, přidejte scezené a okapané fazole, cibuli i feferonku a promíchejte.

2

Z oleje, octa, soli a pepře připravte zálivku, přelijte jí salát, ozdobte jarní cibulkou a podávejte s chlebem.

NĚCO NAVÍC
Hutnější variantu salátu získáte, když fazole nahradíte 3–4 najemno nasekanými nakládanými okurkami a ještě vmícháte plnotučnou hořčici a majonézu podle chuti. Ozdobte nasekaným libečkem.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/10

Apetit magazín