Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 809 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 7 g
Tuky 85 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hospodská klasika dostane na topince nový rozměr – ne nadarmo jí někdo říká sýrový tatarák.

Suroviny

máslo 100 g
sýr pivní 180 g
2 bal
cibule červená 0.5 ks
nadrobno
hořčice plnotučná 1 ČL
sardelová pasta 1 ČL
pivo světlé 2 PL
dle potřeby
sůl
pepř
čerstvě mletý
paprika pálivá
paprika sladká
kmín
beraní rohy
nakládané
paprika
na ozdobení
chleba bílý
česnek stroužek
k podávání

1 Vidličkou utřete sýr s máslem. Pak přidejte ostatní přísady kromě piva a důkladně promíchejte.

2 Nakonec postupně přilévejte pivo (množství podle potřeby) tak, aby vznikla hmota hustoty pomazánky.

3 Podávejte na smažených topinkách potřených česnekem, ozdobené nakládanými beraními rohy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/10

Apetit magazín

Škola vaření: bramborová kaše
  • Tipy a triky

Škola vaření: bramborová kaše

Vychutnejte si s námi úžasné bramborové pyré. Naučíme vás dokonalou bramborovou kaši a až vás omrzí, vyzkoušejte tři báječné možnosti, jak jej posunout ještě o krok dál.   ...
Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.
  • Poradna

Knedlík nebo nok? Připravte si pochoutky z bramborového těsta.

Na světě jsou dva druhy lidí. Ti, kteří nedají dopustit na houskové a kynuté knedlíky, a pak tací, kteří dají vždycky přednost těstu bramborovému. Bramborové knedlíčky, noky nebo italské gnocchi, to je, oč tu běží! Jak nejlépe připravíte...

Obchod Apetit