Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do 20 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 809 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 7 g
Tuky 85 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Hospodská klasika dostane na topince nový rozměr – ne nadarmo jí někdo říká sýrový tatarák.

Suroviny

máslo 100 g
2 bal
nadrobno
hořčice plnotučná 1 ČL
sardelová pasta 1 ČL
dle potřeby
sůl
pepř
čerstvě mletý
paprika mletá pálivá
beraní rohy
nakládané
na ozdobení
česnek stroužek
k podávání

Postup

1

Vidličkou utřete sýr s máslem. Pak přidejte ostatní přísady kromě piva a důkladně promíchejte.

2

Nakonec postupně přilévejte pivo (množství podle potřeby) tak, aby vznikla hmota hustoty pomazánky.

3

Podávejte na smažených topinkách potřených česnekem, ozdobené nakládanými beraními rohy.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2011/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2011/10

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...