Během pár minut vykouzlíte krásně křupavé pohoštění, které bude všem chutnat!
Suroviny
tuňák
160
g
v oleji, slitý
z 1 citronu, dobře omytého
veka
6
plátků
olivový olej
3
PL
+ trocha na zakápnutí topinek, extra panenský
cibule červená
½
ks
malá
kapary
1
ČL
česnek
1
stroužek
sůl
pepř
Postup
1
ROZMIXUJTE RYBU
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.
Tuňáka dohladka rozmixujte spolu s citronovou kůrou (rybu také můžete jen hrubě pomačkat). Přilijte olej, vmíchejte jemně nasekanou cibulku a kapary. Okořeňte pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Ještě teplé topinky potřete česnekem, zakápněte olivovým olejem a navršte na ně pomazánku.