Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 15 min
5,0 (4x)
9. 4. 2025
Tortilla s míchanými vejci a zeleninou
Apetit
Tortilla s míchanými vejci a zeleninou
Apetit


Velmi snadné
< 15 min
5,0 (4x)

Tortilla s míchanými vejci a zeleninou je vydatná snídaně, připravená za pár minut. Omáčku si přichystejte večer, sýr nastrouhejte, zeleninu očistěte a naporcujte. Ráno už jen během chvilky umícháte vajíčka a zamotáte tortillu


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2

Na omáčku

Na míchaná vejce

Na tortilly

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1011 kcal
  • Bílkoviny 45.5 g
  • Sacharidy 91 g
  • Tuky 44.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Co vařit, když nestíháte? Těstoviny, vejce, tortilly a další recepty, které zachrání rodinnou večeři Foodblogerka Buchta v troubě vydala kuchařku plnou neobyčejných snídaní z obyčejných surovin

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/4

Oslavte Velikonoce a příchod jara s dubnovým Apetitem, který je v prodeji 14. 3. 2024. Vychutnejte si první jarní slunce a prostřete stůl pro velikonoční hostinu pod širým nebem: na menu je ředkvičková polévka, jehněčí kotletky, mrkvové rizoto a sladcí citronoví zajíčci. Ve velikonočním duchu se nesou i další recepty, do mladého masa (telecího, králičího nebo krůtího) jsme schovali různé druhy nádivek a nezapomněli jsme ani na mladé kopřivy, které jsme využili v receptech na polévku, těstoviny i sladký koláč s citronovou polevou. Při přípravě kynutých moučníků jsme se inspirovali britskými velikonočními bochánky hot cross buns a pro koledníky jsme napekli i čtyři různé druhy cupcaků: citronové ve tvaru kuřátek, matcha cupcaky s krémem z bílé čokolády, dortíky á la mrkvový dort a čokoládové s meruňkami. Helenu Fléglovou jsme požádali, zda by nás krok za krokem naučila francouzské croissanty. Do světa jsme se podívali s naší novou kuchařkou z edice Apetit Slavná vejce, která nabídne asijské závitky s vejci a slaninou, turecké pide a mexická rančerská vejce. V Česku jsme navštívili jehněčí farmu a zajímali se o produkci jehněčího masa a také jsme si vyzkoušeli výrobu domácí kombuchy, populární perlivé limonády. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Logo na poklici zná každá hospodyně

Le Creuset slaví 100 let: Hrnec, který „přežije vše“, okouzlil Marilyn Monroe i Julii Child

Není hrnec jako hrnec – a u Le Creuset to platí dvojnásob. Tohle ikonické nádobí se dědí z generace na generaci, hrdě se vystavuje na kuchyňských policích a vydrží (skoro) všechno. Včetně připečeného guláše, rodinných návštěv i tří stěhování. Uvaříte v něm všechno, co má být poctivé a dobré – boloňskou, vývar i pořádné ragú. Letos slaví Le Creuset 100 let a rozhodně si zaslouží víc než jen tichou gratulaci.