Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tortilla se sýrem a chilli
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.7/5 Počet hodnocení: 20
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 789 kcal
Bílkoviny 44 g
Sacharidy 26 g
Tuky 56 g
Vláknina 1 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pikantní, rychlé, teplé jídlo v mexickém stylu, které vyčarujete cobydup. A stačí vám k tomu jen pár ingrediencí. Zbylé placky si schovejte na druhý den na svačinu.

Související recepty

Suroviny

čedar 150 g
strouhaný
zelená, čerstvá
červená, čerstvá
petrželka 1 hrst
sekaná
olej

Postup

1

Smíchejte 150 g strouhaného čedaru, 1 zelenou a 1 červenou čerstvou chilli papričku, nakrájené nadrobno, a hrst sekané petrželky.

2

Na omaštěnou pánev položte tortillovou placku, posypte sýrovou směsí a přikryjte druhou tortillou. Zahřívejte, až se sýr začne tavit.

3

Sesuňte na velkou pokličku, s její pomocí obraťte a opečte z druhé strany. Podávejte nakrájené na dílky.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/8 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/8

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...