Pikantní, rychlé, teplé jídlo v mexickém stylu, které vyčarujete cobydup. A stačí vám k tomu jen pár ingrediencí. Zbylé placky si schovejte na druhý den na svačinu.
Suroviny
čedar
150
g
strouhaný
chilli paprička
1
ks
zelená, čerstvá
chilli paprička
1
ks
červená, čerstvá
petrželka
1
hrst
sekaná
olej
Postup
1
Smíchejte 150 g strouhaného čedaru, 1 zelenou a 1 červenou čerstvou chilli papričku, nakrájené nadrobno, a hrst sekané petrželky.
2
Na omaštěnou pánev položte tortillovou placku, posypte sýrovou směsí a přikryjte druhou tortillou. Zahřívejte, až se sýr začne tavit.
3
Sesuňte na velkou pokličku, s její pomocí obraťte a opečte z druhé strany. Podávejte nakrájené na dílky.