Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tradiční francouzská paštika

Tradiční francouzská paštika

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Jestli máte rádi paštiku, pak určitě vyzkoušejte tuhle!

Postup

1

Maso, játra osuším, očistím a nakrájím na kostičky. Slaninu, cibuli, nakrajím na kostičky.
 

2

Ve větším hrnci rozpálím olej / sádlo a přidám slaninu, cibuli a restuji. Pak přidám maso, jatýrka, houby, promíchám a restuji, osolím, okořením, přidám protlak, promíchám a lehce porestuji.

3

Přidám víno, nechám zahrát a pak dáme do troby předehřáté na 200°C a pečeme cca 1 hodinu. Po upečení přidám máslo, smetanu, promíchám a namelu.

Autor: Rakosnicek83

Apetit magazín