Recepty Paštika Tradiční francouzská paštika Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Snadné > 60 min 0,0 (0x) 28. 8. 2014 Snadné > 60 min 0,0 (0x) Jestli máte rádi paštiku, pak určitě vyzkoušejte tuhle! Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 1 Nezhasínat obrazovku Suroviny Porce 1 500.00 g vepřové maso 500.00 g játra kuřecí 250.00 g slanina 6.00 ks žampiony 2.00 ks cibule 4.00 česnek 2.00 víno červené 4.00 PL rajčatová passata - pyré 2.00 smetana 150.00 g máslo sůl pepř tymián kmín muškátový oříšek paprika mletá sladká Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Chybí vám suroviny? Další recepty níže Postup přípravy Maso, játra osuším, očistím a nakrájím na kostičky. Slaninu, cibuli, nakrajím na kostičky. Ve větším hrnci rozpálím olej / sádlo a přidám slaninu, cibuli a restuji. Pak přidám maso, jatýrka, houby, promíchám a restuji, osolím, okořením, přidám protlak, promíchám a lehce porestuji. Přidám víno, nechám zahrát a pak dáme do troby předehřáté na 200°C a pečeme cca 1 hodinu. Po upečení přidám máslo, smetanu, promíchám a namelu. Autor: Rakosnicek83 Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Hodnocení receptu Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 0,0/5 Hodnocení receptu 0,0/5 (0 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno Podobné recepty Těstoviny ‚medová plástev‘ > 120 min 5 Jehněčí svíčková s mátovým kuskusem > 60 min 5 Kuskus s harissou a klobáskami < 30 min 5 Pečený králík s rebarborou a medvědím česnekem > 60 min 5 Perské jehněčí s rebarborou a rýží na způsob čelow > 120 min 5 Jehněčí kýta s rizotem a hráškem < 20 min 5 Věnec z filo těsta s mletým jehněčím a mátovým jogurtem < 120 min 5 Masové kuličky plněné křepelčími vajíčky < 45 min 5 Další inspirace z kolekce Maso Prohlédnout kolekci Více než hodinu Snadné Vhodné k vínu Snídaně Brunch Oběd Svačina Večeře Francouzská Narozeniny Pečení Předkrm Paštika Vepřové Maso Vepřové maso Játra kuřecí Slanina Žampiony Cibule Česnek Víno červené Rajčatová passata - pyré Smetana Máslo Sůl Pepř Tymián Kmín Muškátový oříšek Paprika mletá sladká