Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Tuňáková s kapary

Tuňák a majonéza si skvěle rozumějí, pokud ale budete chtít pomazánku odlehčit, sáhněte po jogurtu nebo čerstvém sýru.

Vydání: 2020/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Na 2 bagely
Doba přípravy: Do 10 minut
P
Pomazánka

Ingredience

    • 1 malá konzerva tuňáka (80 g)
    • 2 lžíce majonézy
    • 2–3 jarní cibulky
    • 2 lžíce kaparů
    • 2 kornišonky
    • 1 lžíce hladkolisté petržele
    • sůl podle chuti

Příprava jídla

1 Malou konzervu tuňáka slijte a smíchejte se 2 lžícemi majonézy. Přidejte 2–3 jarní cibulky, nakrájené nadrobno, 2 lžíce kaparů, 2 kornišonky, nakrájené nadrobno, a 1 lžíci hladkolisté petržele, také nakrájené nadrobno. Dochuťte solí a promíchejte.

Foto: Ant Duncan
Fotografie a recept převzaty z Olive Magazine/Immediate Media 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Sýrovo-zeleninová pomazánka

Řecká pomazánka

Tex-mex vajíčková pomazánka

Přidat komentář