Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,8 (17x)
20. 8. 2014
Tuňákové steaky s okurkovým salátem
Apetit
Tuňákové steaky s okurkovým salátem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,8 (17x)

Tuňák je na grilování skvělý. Při dlouhém pečení se ale snadno vysuší, proto ho předtím na chvíli naložte do oleje.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 316.75 kcal
  • Bílkoviny 24.5 g
  • Sacharidy 6.25 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Děláte chybu, když se vyhýbáte tučným mořským rybám. Nejenže skvěle chutnají, jejich tuk podporuje fungování hlavy Voňavé bylinky na ryby a mořské plody

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006