Tuňák je na grilování skvělý. Při dlouhém pečení se ale snadno vysuší, proto ho předtím na chvíli naložte do oleje.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na salát
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 316.75 kcal
- Bílkoviny 24.5 g
- Sacharidy 6.25 g
- Tuky 20.25 g
Postup přípravy
- Děláte chybu, když se vyhýbáte tučným mořským rybám. Nejenže skvěle chutnají, jejich tuk podporuje fungování hlavy Voňavé bylinky na ryby a mořské plody
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2006/6
Červen 2006