Klasická kynutá štola se musí péct s předstihem, aby se pěkně rozležela a zvláčněla. Naopak tuto štolu si upečte těsně před Vánoci. Díky tvarohu je vláčná a lahodná. Tento recept vám v rodinné kuchařce rozhodně nesmí chybět.
Suroviny
Na 1 štólu
Suroviny
Na 1 štólu
Na potření a posypání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8201 kcal
- Bílkoviny 173 g
- Sacharidy 957 g
- Tuky 374 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání: