Smažené tvarohové kapsy z kynutého těsta se na první pohled mohou zdát složité, ovšem opak je pravdou. Kromě čekání na to, až těsto vykyne, vám půjde práce od ruky. Do náplně jsme použili maliny, ale stejně dobře budou chutnat třeba švestky. Tvarohové kapsičky servírujte jako dezert, nebo milovníkům sladkého jídla jako hlavní chod.
Suroviny
Porce
Suroviny
Porce
Na náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 207.55 kcal
- Bílkoviny 7.1 g
- Sacharidy 33.05 g
- Tuky 4.65 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2023/9
Jak si nejlépe vychutnat babí léto? Nejlepším průvodcem vám bude zářijový Apetit, který vychází už 17. 8. 2023. Připomeneme si prostá lidová jídla, společně budeme méně plýtvat potravinami a zpracujeme vše, co nakoupíme nebo sklidíme na zahradě. Děti naučíme jíst ryby a začneme jim připravovat kreativní a pestré svačiny, které nikdy nedonesou zpět domů. Své hvězdné chvíle se dočká nejen kukuřice, která zazáří naslano i nasladko, ale také ostružiny. Nahlédnete s námi do zákulisí soutěže MasterChef a zjistíte, který obal na chléb v našem testu obstál nejlépe a který naopak propadl. Poradíme s výběrem sušičky na potraviny a seznámíme vás s horkovzdušnou fritézou. Helena Fléglová se v dalším díle Cukrářské akademie zaměří na kakao a seriál Škola focení Aleny Hrbkové se tentokrát bude zabývat úhlem záběru. Apetit, napsáno s chutí.